Cjelovita njega za ruke i nokte — uz bilo koju LCN manikuru na dar dobivate revitalizirajuću parafinsku kupku za ruke


PODIJELITE NOVOSTI

Tijek tretmana

Nakn manikure i pilinga, dlanovi se nekoliko puta uranjanju u toplu parafinsku kupku (52º C) dok se ne stvori sloj koji potiče hranjivu masku da prodre u dublje slojeve kože. Ruke potom umatamo u foliju te ostavljamo da parafin djeluje dvadesetak minuta.

Benefiti tretmana

Osim brzog upijanja regenerirajuće tvari iz parafina, ovaj blagotvorni tretman otvara pore te potiče mikro cirkulaciju, pomažući vlazi iz dubljih slojeva kože da prodre na površinu. Rezultati su trenutno vidljivi—koža na rukama je obnovljena, nahranjena te intenzivno hidratizirana, uz svilenkasti osjećaj mekoće na dodir.

Ovaj opuštajući tretman daje iznimne rezultate kod osoba koje imaju suhu i umornu kožu na dlanovima. Zahvaljujući blagotvornom učinku, topla parafinska kupka pomaže kod ublažavanja reumatskih tegoba, artritisa, mišićne bol kao i ukočenosti u zglobovima.

Jednom kad isprobate umirujući efekt tretmana i vidite rezultate, dubinska parafinska revitalizacija kože postat će neizostavan dio SPA njege Vaših ruku.

Trajanje tretmana

Tretman parafinskom kupkom traje oko 30 minuta.

Napomene

Tretman parafinskom kupkom je potpuno siguran. Bakterije i gljivice ne mogu kontaminirati parafin, živjeti u njemu niti ga koristiti kao izvor hrane. Sukladno LCN preporukama, u centru zdravlja i ljepote Beauty Khaleesi svakodnevno steriliziramo opremu za manikuru i pedikuru.