Master colors

Master Colors je brand profesionalne šminke koji možete naći isključivo u salonima za uljepšavanje te predstavlja specijalizirani make-up brand, savršeno prilagođen svojim distribucijskim kanalima. Svi Master Colors proizvodi su prirodni, bez parabena i GMO-a. Uspješnost proizlazi iz profesionalnog pristupa terapeuta ljepote i njihovog stručnog savjetovanja.

 

Upravo se iz tog razloga Master Colors može pronaći isključivo u salonima ljepote. Ovaj poslovni model osigurava krajnjim korisnicama da Master Colors proizvode iskoriste na najbolji mogući način uz stručnu pomoć terapeuta ljepote koji ih u svakom trenutku mogu kvalitetno savjetovati zahvaljujući svojem iskustvu, poznatim tehnikama i višegodišnjem znanju.

Master Colors
Master Colors 2

Master Colors kreiran je kombinacijom formula i sastojaka koji su zaduženi za aktivnu njegu kože te jamče potpunu sigurnost za kožu. Master Colors proizvodi se u Francuskoj pri čemu se poštuju najviši farmaceutski standardi koji osiguravaju maksimalnu toleranciju za kožu.

Specifičnost branda je u tome što je cijela Master Colors kolekcija kreirana isključivo za salone za uljepšavanje s ciljem da se na najbolji način zadovolje potrebe i očekivanja krajnjih korisnica. Osim toga, svi su proizvodi testirani i odobreni od terapeuta za ljepotu.

Master Colors poznati je brand koji se može pronaći u više od 1 700 salona diljem Francuske.