Aromatic

Aromatic

Tretmani ljepote s eteričnim uljima.

PODIJELI TRETMAN

UPIT ZA REZERVACIJU

Rezervacije

  • :

  • PON - PET: 8:00 - 20:00 sati
    SUB: 8:00 - 14:00 sati
    Nedjelja i blagdani: zatvoreno

INFORMACIJE O TRETMANU

250,00 kn

CIJENA TRETMANA

45 min

TRAJANJE TRETMANA

Ciljevi tretmana

Jedinstvena masaža lica omogućuje utonuće u čaroliju eteričnih ulja i potpuno opuštanje duha u oblaku njihovih esencija.

Koža tijekom tretmana postaje glatkija, ugodnija na dodir i mladenački blistava. Tretman završava maskom s ekstraktima biljaka koja otkriva sjaj kože.

Ginot_aromatic
Ginot_aromatic2

Rezultati tretmana

Na kraju tretmana terapeut će Vam pokazati vidljive rezultate na koži koja će biti podatna, svjetlija i blistavija. Cijeli ten djeluje zdravije, a lice je odmorno i blistavo. Preporuča se set od barem tri tretmana u razmaku od tjedan dana.

Kako bi se održali rezultati i kako bi se struktura kože u potpunosti osnažila i ostala takva, nakon početnog seta tretmana preporuča se odlaziti na tretmane održavanja jednom mjesečno.

Tajne tretmana

Aktivni sastojci eteričnih ulja koje koža upija tijekom masaže lica umiruju i štite kožu te joj pomažu u obrani od negativnih utjecaja iz okoliša. Pritisci prstiju na lice djeluju relaksirajuće, a umirujući mirisi eteričnih ulja pomažu u potpunom opuštanju. Maska s biljnim koncentratima koju terapeut prilagođava potrebama svakog klijenta posebno, otkriva blistav i prozračan ten na kraju tretmana.

Eterična ulja prodiru u kožu, umiruju je i snaže. Aromatičnu masku na kraju tretmana terapeut priprema prema Vašoj koži, a odabrani sastojci koncentrata biljaka poznati su po svojem djelovanju na ten i umirivanje kože

Ginot_aromatic3

Ostali Guinot tretmani

Čišćenje lica
Aromatic
Hydradermie Lift Express
Hydra Peeling
Lift Summum
Age Summum
Hydradermie DeLuxe
Hydradermie Eye Logic
Hydradermie Lift
Hydradermie
previous arrow
next arrow
Slider